dimecres, 2 de gener del 2013

Dimarts 18, desembre:

Aquest dia la classe estava junta. Al arribar el professor, thotom va adoptar una postura firme i els que encara no estàven preparats amb el material, es van afanyar a fer-ho.
Vam começar comentant les preguntes que ell, el dia anterior ens havia formulat i que formaven part dels deures d'aquell mateix dia: "Ques es higroscopic?", la diferència i les relacions entre: fil, filament i fibra. També havíem de saber si el plàstic era sintètic i la cèl·lulosa artificial o al revés. Alguns dels alumnes vam aixecar la mà per contestar-les. Un company ho va respondre i tothom va assentir, estàvem d'acord. El professor va afirmar que era cert i a partir de llavors va poder desenvolupar el tema el qual estem tractant: l'indústria tèxtil. El que quedava de classe el vam dedicar a parlar sobre la capil·laritat i sobre els fils, els filaments i les fibres. Aquí estan els meus apunts:
Per deures va sorgir una paraula, la qual en sabíem el significat però no el mot: procés per fer teixit de punt. La única pista que teníem era que començava per tr.
També teníem una altra tasca: portar cotó fluix pel proper dia de tecnologia (dimarts 8), després de Nadal, ja que faríem fil "artesà", tal i com havíem parlat.
Obiament, també havíem d'actualitzar el blog, com cada dia.
Aquesta és la informació que jo vaig trobar del deures proposats:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada