dilluns, 17 de desembre del 2012

Dimarts 11, desembre:

Aquest dia no era de desdoblament. El professor, va arribar i tothom es va preparar, vam ser més rapids que l'altre dia que es va enfadar tant.  Primer ens va comentar que no tots havíem entregat el dossier del primer trimestre de tecnologia, els que no ho havíen fet, doncs ara era el moment de justificar-se amb notes, si havíem fet alguna extraescolar... Jo l'havia entregat, però pel gmail, encara que era pel moodle, però ja estava tancat quan jo havia pogut acabar-lo, ja que havia tingut molts problemes de conexió i bloqueig del document ja que era tant llarg. Però vaig pensar que era millor retirar-se al recurs del gmail que no pas no entregar-lo.
Lavors vam començar un tema nou: la indústria tèxtil. Vam prendre apunts: vam fer un esquema sobre aquest tema, els diferents sectors que hi trobem:
Hi havíen paraules que enteníem i el professor ens va dir que les havíem de buscar:
La paraula higroscòpiques, la diferència entre la fibra, el fil i el filament i per últim, dir si el plàstic és sintètic i la cèl·lulosa artificial o al revés, i justificar-ho. També havíem d'actualitzar el blog, com cada dia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada