dimarts, 14 de maig del 2013

Dimarts 14, maig:

Avui el professor ha arribat molt d'hora i nosaltres ni tan sols ens hem pogut preparar (amb la llibreta i el boli). Hem iniciat la classe amb una interesant pregunta: "Quins treballs ens falten per fer?" Doncs hem començat a aixecar les mans per respondre. Al final hem arribat a la conclusió que ens faltava el següent (el qual el professor ha apuntat a la pissarra):
                                                                                                                                        Ara comentaré sobre que ens ha informat el profe de cadauna d'aquestes parts:                -La làmpada: Dins d'aquesta hi incluiem les pantalles (els dibuixos amb llana), la seva corresponent part elèctrica. I finalment el conjunt; tota la làmpada acabada. Si no podem acabar la làmpada a classe, tením un zero, però no vol dir que suspenem tota la làmpada. Doncs podem aprovar el circuit elèctric i les pantalles. Ara si no fem res d'això bé, obiament suspenem aquest apartat. Però jo crec que aquest apartat l'aprovaré per molt que suspengui la làmpada en si, perquè estic segura que tinc bona nota dels altres punts.
- La memòria escrita: De moment tenim el llistat de materials i d'eines. Els quals haurem de rectificar, ja que no ha estat exactament així, segurament hi haurà alguna eina que haurem fet servir i que haurem posat o el contrari. Doncs ell tindrà en compte si ho rectifiquem o no, i si no ho fem, baixarà nota probablement. També tenim enllestit el diagrama de flux, el qual jo vaig haver de repetir forçes vegades perquè estigués el maxim d bé possible. El qual crec que de moment no necessito canviar. Els plànols també els tenim acabats, no sabem si els tenim bé o njo, per tant jo mel's tornaré a mirar, per si he de rectioficar quelcom. També li comentaré al professor si els veu bé, més o menys. Però aquestes tres parts que tenim fetes no són tota la maòria, aquesta és molt més llarga i tenim els apartats que ha d'incluir en un document PDF en el moodle, que explica molt bé això. La memòria escrita en principi es penja al moodle en el seu apartat (en word, PDF..). Però també li podem entregar a mà, en format dossier.           -L'exposició oral: Haurem d'explicar com l'hem fet, com ens hem organitzat, si ens ha costat molt... Per explicar això necessitem portar acabada la làmpada de casa. En el cas que no l'haguem acabat a classe. El profe ens ha dit que durant una classe ens explicarà que hem de fer i que no hem de fer per elaborar una bona exposició. Ens ha adelantat algunes coses, com per exmple. no hem de possar les mans a la butxaca, hem de mirar a tots els companys mentre parlem... Ens 5 min. ens juguem el mateix que per exemple en la memòria, la qual tenim bastants dies per fer-la. Hi ha una gran diferència de temps, per tan, és una cosa molt seria.                                                                                     - El P.E.T.: és la prova escrita de teòria de l'electricitat que farem d'aquí a dues setmanes. Jo estudiaré molt ja que és una prova motl important, conta una gran part de nota. Ens ha dit que podem provar de fer alguna de les 13 activitats activitats de prova que hi ha en el moodle, és optatiu. També ens ha comentat que de teòria de l'electricitat no n'hem fet tan com ens pensem, no hem fet ni la meitat del que havíem de fer, pel escàs temps. entre la làmpada la memòria... Tot i així jo opino que hem après moltes coses, pel menys jo.                                                                                                                            Quan faltava mitja classe o menys ens ha deixat adelantar alguna d'aquestes parts. Jo he optat per fer el blog d'avui, tot i que no l'he acabat, l'he avançat força. Hem acabat la classe i el professor ens ha dit que el més probable ens que ens deixi alguna hora més de classe per adelantar alguna d'aquestes coses el pròxim dia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada