divendres, 2 de novembre del 2012

Divendres 28, setembre:

En desdoblar-nos, dit i fet, el professor ens va recollir les plantilles, ja que era el dia acordat. Només en veure'n una a tots, ja ens va dir que la teníem malament, ens havíem saltat algun procediment molt important, no era del tot correcte. Tots junts la vam intentar fer a la pissarra tenint en compte uns detalls que no havíem observat, conseqüència de tenir-la malament. Col·laborant, ens va sortir molt bé.
També vam parlar sobre el diagrama de flux de les patates fregides i el vam fer a la pissarra, ja que la majoria de la classe l'havia fet malament i només tres persones l'havien fet en condicions. Això podia dir dues coses: o bé el que ho havia explicat ho havia fet malament i el que escoltava només havia projectat el  que l'altre li deia o que el que explicava ho havia fet d'allò més bé i el que escoltava no se n'havia assabentat.
Per tant, els deures que ens va posar el nostre professor van ser: repetir la plantilla, la qual vam anomenar "la xunga", que també va ser la que van haver de dibuixar els de l'altre grup en aquell examen el dia 25. Aquests deures eren pel proper dia de desdoblament (12 d'octubre), però com que era festa, ens ho va posar pel dia anterior (11 d'octubre). I qui havia fet malament el diagrama de flux, tornar-lo a fer bé pel dia següent, el 2 d'octubre.
Llavors ens va encarregar fer un diagrama de tota la làmpada completa. Ens va deixar dues setmanes per entregar-li, això volia dir que era pel dia 11 d'octubre.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada