dilluns, 26 de novembre del 2012

Dimarts 20, novembre:

Aquell dia no ens desdoblàvem, tots vam obrir el nostre ordinador on hi havien guardades les activitats del "Webquest" de cada especialista unes diferents (en el meu cas el ramader). El professor ens va recordar que havíem de penjar aquest document en el moodle, sinó no es podria començar el mural que teniem pendent. Les meves companyes i jo ja ho portàvem gairebé tot acabat, però vam voler comparar exercicis i contrastar informació amb altres companys d'altres grups que féssin el mateix tema. Vam fer alguns retocs al nostre document. Llavors tothom ho va voler penjar de cop i la xarxa es va colapsar, molt poca gent va poder penjar-ho en aquell moment, per sort el professor ens va dir que miressim la data i la hora de venciment d'aquesta tasca, doncs era fins les 9 d'aquell mateix dia.                                                         

Cada grup estava preparat per començar el mural, però abans el professor va   preguntar: "Algú té algun dubte sobre el que heu de fer?" i tothom va respondre que no. Però al final el profe va exclamar: "Però com volem saber que heu de fer en el mural si encara no us ho he explicat?!"                           

Ens va explicar que hi havia d'aparèixer tot el que havíem treballat sobre l'alimentació al llarg del curs(també podia sortir la conservació, l'etiquetatge, l'envesament, vocabulari sobre l'alimentcació...). Això era per la setmana següent (dimarts 27).                                                                                                

El meu grup i jo vam quedar el cap de setmana per fer-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada