dilluns, 26 de novembre del 2012

Divendres 16, novembre:

No estva tota la classe junta, això dignificava que tocava desdolblament. Quan el professor va arribar a la classe ens va preguntar una cosa tan fàcil, que de tan fàcil que era, ens provocava inseguretat alhora de respondre. La pregunta va ser la següent: "Quants d'auquí feu taller?", la resposta era clara: TOTS, perquè l'altre grup (1) ja havia marxat a una altra aula (el laboratori) a fer naturals. Per tant vam anar a l'aula de taller. Un cop allà, ens vam distribuïr en grups de 4 persones a cada taula. Damunt de la taula hi havíen 5 fulls, 1 per a cada persona (2 pertenexien a una mateixa persona). Les tasques eren les següents: neteja i seguretat, armari, maleta, i portaveu. Aquests fulls ja els "conexiem" de l'any passat.                                                                       
A mi em va tocar ser la encarregada de maleta (que s'encarrega de agafar la maleta d'eines, sempre i quan sigui necessària, i un cop s'ha acabat la classe, tornar-la en bon estat i amb totes les eines corresponents, sense que en falti o sobri cap).                                                         
Cadascun havia de respondre el seu full. Llavors vam llegir el que hi havia escrit a la pissarra: "Fer un llistat d'eines i un altre de materials necessaris per obtenir la làmpada".                           
Això també ho havíem fet l'any passat, però el professor ens va dir que també ens aniria bé mirar els llistats que teniem d'exemple el moodle ( a l'apartat de taller 2n).                                     
Dit això, vam començar a treballar. El professor responia tots els nostres dubtes quan el cridàvem. Tot i així no vam poder acabr-ho, per tan el profe ens va dir que la data màxima d'entrega era el diumenge, pel seu correu electrònic.                                                                                     
Després d'això, vam adjuntar els fulls del meu grup i els vam entregar al professor, llavors vam marxar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada