dilluns, 26 de novembre del 2012

Dimarts 6, novembre:

Aquest dia que no ens desdoblàvem. A la primera part de la classe, el professor va començar a comentar alguns aspectes importants del document de les 30 activitats ("la miniunitat"), com per exemple: 

Hi havia dues activitats repetides, en un exercici podava "del Alt Urgell" i en realitat era "del Vallés Oriental". També que l'ultim exercici es feia o que els dos esquemes finals s'havíen de substituir per el de la conservació i el de l'etiquetatge. Per tant va deixar com a màxim fins a les 9 per rectificar i penjar "la miniunitat" de nou.

A la segona part de la classes, el professor ens va dir que féssim grups de 3. Cada un dels membres d'aquests grups seria un especialista en un tema diferent: en l'agricultura (agricultor), la ramaderia (ramader) i en la fruiticultura (fruiticultor). Jo era la ramadera, estava especialitzada en la ramaderia. 

Cada un havía de fer una taula amb tres apartats: nom (de l'animal, en el meu cas), classificació i dibuix. Això s'havia de portar acabat proper dia (13 de novembre). 

També havíem d'actualitzar el bloc.

Aquest treball es basava en el joc del farmerama.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada